Recension av eToro för Android

Investeringsappar tillåter nya så väl som erfarna investerare att hantera sina investeringar från bekvämligheten av sina mobila enheter. Med en mängd praktiska tjänster via en app kan investerare spara pengar och bättre diversifiera sina portföljer.

En av våra solklara favoriter när det kommer till investeringsappar är utan tvekan eToros Android-vänliga variant.

Bygg din egen investeringsportfölj

eToros app möjliggör det för Android-ägare att öppna ett kostnadsfritt konto via sin mobil eller surfplatta. Till skillnad från många andra investeringsappar, som vi bland annat kan se på KonsumentTest.se, tillåter eToros sina användare att skapa sin egen investeringsportfölj utan att betala några extra avgifter. Det innebär att du har mer pengar över till att bygga och diverisifera din egen portfölj med ett brett utbud av marknadens ledande aktier.

eToro är idag störst på marknaden när det kommer till fintech inklusive kryptovalutor som Bitcoin, Etherum och XRP. Utöver kryptovalutor hittar investeraren dock en uppsjö av andra tillgångar att diversifiera sin portfölj med – allt från aktier till indexfonder och råvaror. Genom appen får investeraren tillgång till värdepapper från globala marknader och kan därmed skapa en portfölj som uppfyller alla hens specifika behov och krav.

Framtidens sätt att investera

När har vi någonsin inte våra mobiltelefoner med oss? Vi har dem med oss på väg till jobbet, under arbetsdagen, under restaurangbesöket, på semestern och så vidare. Det betyder att det alltid finns en möjlighet för att göra ett bra köp eller sälj med hjälp av eToros Android tillägnade app.

Att investera med hjälp av en investeringsapp må vara framtidens sätt att investera på. Tack vare smarta, användarvänliga funktioner möjliggör eToro det för sina användare att optimera sina investeringar. Utforska de banbrytande teknikerna som appen använder och gå aldrig mer miste om ett utmärkt tillfälle för att diversifiera din portfölj!

Reglerad och säker app

Utöver att kunna diversifiera sin portfölj med alla möjliga sorters tillgångar från börser i världens alla hörn är även säkerheten förträfflig på eToros Android-app. eToro är trots allt en av världens mest framträdande aktörer inom investeringar och de regleras av totalt nio finansiella myndigheter. eToro vidtar alla de åtgärder som krävs för att styrka sina användares personliga integritet. Med det sagt kan du känna dig trygg när du investerar med eToros Android-app!