Stort uppsving för casinomarknaden

En bank för entreprenörer – låter det intressant? Det kan man enkelt säga att det är! VD på Svea Bank Victor Ramström har storsatsat på en helt ny lansering där han har fått hjälp av ett stort antal experter att bygga en helt ny digital plattform för just entreprenörer. Victor har varit aktiv i Svea Ekonomi ända sedan han var tonåring och är idag 30 år och inne på sitt 4:e år som VD på Svea Bank. Genom Victors nytänkande visioner så har en helt ny bank kunna bildas här i Sverige, som verkligen underlättar livet för många företagare. Att driva företag ska vara enkelt och inte svårt, det ska vara frihet och framgång för företagare att kunna sköta sin byråkrati digitalt istället.

Varför har han valt att satsa så stort på just detta projekt kan man fråga sig? Som mest så var det hela 100 medarbetare som tillsammans kämpade för att få ihop den perfekta digitala plattformen. Svaret tycks vara enkelt och han menar på att med en inblick i hur företagare upplever marknaden så anser många att det är tjorvigt med all byråkrati och att allting går långsamt. Via den nya digitala plattformen som ska erbjuda företagare att enklare och snabbare kunna hantera sådant som annars tar tid. Många småföretagare har fått hjälp med finansiering via www.lanautanuc.com och uppskattar verkligen denna nya plattform där man enkelt blir kund inom ett par minuter genom att verifiera sig med bankID.

Svea Bank har lanserat en ny digital företagsbank för att underlätta för företagarna!


LUXHUB kliver ombord på Svea Bank!

I den digitala era som vi just nu befinner oss i så är något som många aktörer (inte minst banker) gör för närvarande är att försöka anpassa en smidig övergång mot detta genom innovativa lösningar. Svea Bank använder sig av LUXHUB som erbjuder alla verktyg som krävs för att kunna göra detta så smidigt som möjligt. Det är LUXHUB´s verktyg som varit nyckelaktören inför öppningen av Svea Banks stora lansering av sin digitala företagsbank.LUXHUB har enbart funnits med sedan 2018 och är väldigt färska på marknaden. De skapades från början av Luxemburgs 4 största banker som tillhandahåller en helt färdig plan som erbjuder olika digitala tjänster.

Lanseringen av den nya företagsbanken har visat sig vara en sann succé sedan starten sensommaren 2019. Målet var att förenkla sådan som många företagare upplevde som krävande och jobbigt. Det är via kundernas önskemål som den digitala plattformen också utformades, vilket nu i skrivandes stund också är något som uppskattats stort, särskilt av småföretagare runt om i landet. LUXHUB har fått goda recensioner, till exempel stark kundautentisering, säker kommunikation och API: er som en gateway för att ta emot och bevilja åtkomst till betalningskonton för tredjepartsleverantörer, vilket tillåter den senare för att hantera betalningsinitierings- och kontoinformationförfrågningar för användarna av betaltjänster.